top of page
Black Background_edited.jpg

Pozdravljeni in dobrodošli na moji spletni strani Tanjin vrt. dovolite, da vam predstavim sebe ter našo ekološko kmetijo.

sem Tanja, pridelovalka ekološke zelenjave. raznoliko zelenjavo pridelujem na naši ekološki kmetiji, ki se nahaja v mirni dolini jakobskega dola v slovenskih goricah. pri delu mi pomaga moj partner, najini otroci :) ter starši. vrtičkanje in delo v naravi me sprošča in veseli, prav zato sem se odločila, da to veselje delim tudi z vami.

 

  tukaj boste izvedeli veliko novodobnih tehnik pridelovanja zelenjave, ki sem jih pridobila iz različnih virov, kot tudi skozi prakso pridelovanja zelenjave na različne načine.

  Ekološke zelenjavne sadike vzgajam sama. Vzgojim jih iz ekološkega semena, ki ga poberem iz lastne zelenjave ali ga dokupim. Pri sejanju uporabljam cenejši, učinkovitejši predvsem pa okolju prijazen način.  Za zalivanje imam nastavljen namakalni sistem, voda je iz domačega studenca, kjer pa namakanje ni mogoče zalivam ročno. Sadike in kasneje zelenjavo redno pregledujem ter negujem, kot je od posamezne zelenjave zahtevano. Zelenjava je pridelana na naraven ekološki način, brez pesticidov in ostalih zdravlju škodljivih snovi. Raste v rodovitni kompostni zemlji, ki je sestavljena iz ostankov pridelane zelenjave in ekološkega gnoja naših konjev.

Vse to je recept za ogromno mineralov in vitaminov, ki jih vsebuje sveža, sočna, okusna zelenjava.

Sezonsko zelenjavo poberem in sestavim eko gajbico zelenjave, ki si jo lahko naročite na dom, z brezplačno dostavo.  Gajbico si lahko sestavite tudi po svojih željah z zelenjavo, ki je v določenem času na razpolago. Dostava je na voljo predvidoma od maja do novembra.

Dobrodošli torej na mojem vrtu in zamenjajte zelenjavo iz trgovskih centrov, za domačo zelenjavo pridelano na naraven ekološki način in podpirite Slovenske pridelovalce.

Tanja

DJI_0493_edited.jpg

Email 

Sledite

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
bottom of page